Waterwerken

Wilt u een houten beschoeiing maken voor een tuinverhoging, slootwal of als damwand rondom uw vijver? G.Lems & Zn. bieden diverse beschoeiingshout materialen zoals kant en klare beschoeiingsschotten, azobe hardhouten palen, beschoeiingsplanken en damwandprofielen. Bovendien voorzien we u graag van maatwerk advies over het bouwen van uw beschoeiing van hardhout. Wij leveren hout voor tuinverhogingen en beschoeiingen rond het water.

In ons assortiment vindt u diverse kant en klare houten keerwanden en meer hardhout voor een houten afboording of beschoeiing aan het water. Onze hardhouten beschoeiingsschotten, beschoeiingsplanken en bijbehorende palen zijn makkelijk te plaatsen aan elke waterkant en bovendien betaalbaar. Combineer uw damwand beschoeiingshout aankoop met worteldoek, schroeven en bevestingsmaterialen.

Kies bij een lage tuin afboording voor onze beschoeiingsplanken en bij walbeschoeiing voor onze handige schotten die u in het water kunt laten zakken.

Heeft u dus interesse in Waterwerken, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op het nummer 0180-611052 of 06-51588418, via de mail info@lemsenzoon.nl en uiteraard via onderstaand contactformulier. TOT SNEL!

Bekijk alle andere activiteiten van G.Lems & Zn. KLIK HIER

WIE ZIJN WIJ

G.Lems & Zn. opgericht in 1966, is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in projecten op het gebied van grondwerken, waterwerken, damwanden drainage en verkeersveiligheid LED-verlichting. Inmiddels kent het bedrijf zich tevens het leggen van wegdek LED-verlichting toe. Het bedrijf G.Lems&Zn. is in 1966 opgericht door de heer Gerrit Lems aan de Koedood in Barendrecht. Er werd gestart met het onderhoud van watergangen welke al gauw werden aangevuld met diensten als het aanbrengen van beschoeiingen, het aanleggen van rioleringen, het slaan van damwanden, enzovoort.

Wij werken veel samen met G.T. LemsKLIK HIERvoor zijn activiteiten.

Via het onderstaande formulier kunt u informatie aanvragen. Wij verzoeken u in elk geval uw emailadres en/of telefoonnummer in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.