Riolering

Kleinschalige rioleringswerkzaamheden als graafwerk, het aanbrengen van buizen en herstel aan straatwerk is ons eigen. Het aanleggen van riolering bij nieuwbouw of renovatie van bestaande bouw is tevens een klus die wij graag voor u klaren. Riolering is de Infrastructuur waarop afvalwater geloosd, ingezameld en getransporteerd wordt. Een riolering of rioolstelsel is een systeem van buizen (riolen), putten en pompen dat in steden en dorpen ondergronds is aangelegd. Het is bedoeld om het Afvalwater en Regenwater op een veilige en gezonde manier af te voeren.

riolering-lemsenzoon
riolering-lemsenzoon

Vakkundig personeel

Als u opzoek bent naar iemand die uw riolering op een vakkundige manier voor uw aanlegt dan bent u bij ons aan het goede adres. Naast de best mogelijke aansluiting zorgen wij der ook altijd voor dat als er ooit problemen zouden ontstaan deze op een makkelijke manier te verhelpen zouden zijn.

Heeft u dus interesse in Riolering, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch op het nummer 0180-611052 of 06-51588418, via de mail info@lemsenzoon.nl en uiteraard via onderstaand contactformulier. TOT SNEL!

Bekijk alle andere activiteiten van G.Lems & Zn. KLIK HIER

WIE ZIJN WIJ

G.Lems & Zn. opgericht in 1966, is een aannemingsbedrijf gespecialiseerd in projecten op het gebied van grondwerken, waterwerken, damwanden drainage en verkeersveiligheid LED-verlichting. Inmiddels kent het bedrijf zich tevens het leggen van wegdek LED-verlichting toe. Het bedrijf G.Lems&Zn. is in 1966 opgericht door de heer Gerrit Lems aan de Koedood in Barendrecht. Er werd gestart met het onderhoud van watergangen welke al gauw werden aangevuld met diensten als het aanbrengen van beschoeiingen, het aanleggen van rioleringen, het slaan van damwanden, enzovoort.

Wij werken veel samen met G.T. LemsKLIK HIERvoor zijn activiteiten.

Via het onderstaande formulier kunt u informatie aanvragen. Wij verzoeken u in elk geval uw emailadres en/of telefoonnummer in te vullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.